+40786977288

Digitalisation

Digitalizare, integrare, inovare – prioritățile zero pentru industria transporturilor

Cu siguranță putem afirma că ultimul an a fost o perioadă a provocărilor, atât din punct de vedere social, cât și economic. Pandemia de coronavirus a avut un impact uriaș asupra tuturor tipurilor de industrii. Transportatorii au fost printre cei mai afectați actanți ai pieței economice. Aceștia au fost puși în ipostaza de a asigura în continuare servicii clienților, în circumstanțe dificile și să mențină totodată costurile reduse – o misiune dificilă, ce a putut fi realizată majoritar de către cei ce au conștientizat importanța digitalizării accelerate a  fluxurilor de lucru.

Alegerea unei soluții telematice pentru eficientizarea proceselor și a activităților flotelor auto printr-un sistem flexibil și intuitiv este prioritară. Chiar dacă ani sau zeci de ani, managerii de flote auto s-au obișnuit cu un flux de lucru clasic, aceștia trebuie să aibă în vedere că digitalizarea proceselor, inovarea și integrarea cu noile sisteme, sunt cărțile câștigătoare pentru mediul de afaceri – este cert faptul că flotele auto nu mai pot fi gestionate doar cu hârtie și pix!

Avantajele produselor informatice sunt foarte bine delimitate și au devenit un factor important de schimbare în domeniul transporturilor. Eficiența, productivitatea crescută, flexibilitatea sau reducerea costurilor, sunt doar câteva dintre atuurile evoluției managementului flotelor prin digitalizare.

Integrările complexe, transparentizarea și automatizarea proceselor au efecte verificate și dovedite. Efortul antreprenorilor care administrează flote auto este simplificat, iar aceștia își pot gestiona activitățile fără nicio derogare de la standardele stabilite de la început.

Tracknamic – o soluție actuală și inovatoare

Aplicația Tracknamic este un produs telematic flexibil și adaptabil pentru gestionarea flotelor auto, ce duce monitorizarea GPS la standarde diferita față de cele pe care transportatorii le-au experimentat până acum. Echipa care a dezvoltat această soluție, a fost motivată de menținerea excelenței într-un sector populat de produse similare, care nu oferă întotdeauna rezolvări complete cerințelor „vocilor pieței”.

Ultimul an ne-a învățat o lecție importantă: dacă livrezi un produs de top, în pofida contextului socio-economic nefavorabil, acesta se va vinde“, spune Istvan Barta, CEO Tracknamic.

Am remarcat cu încântare faptul că mulți transportatori au conștientizat că supraviețuiesc și prosperă doar cei care inovează, integrează și digitalizează industria pe care o practică. Prin sinceritate,angajament, încredere și înlesnirea unor situații de tip win-win, am ajuns să nu mai fim doar simpli furnizori ai unui soft informatic, ci să devenim pentru clienții noștri o soluție vie, care se dezvoltă în permanență”, adaugă acesta.

Într-o piață de profil concurențială, Tracknamic se diferențiază prin expertiza în tehnologie, orientarea spre design minimalist în ceea ce privește interfața aplicației și orientarea către nevoile clientului (customer driven development).

Aveți întrebări legate de soluția Tracknamic? Nu ezitați să ne contactați aici sau să ne sunați la numărul de telefon 0786.977.288.

Aflați mai multe și despre: Monitorizare GPS.